برگزاری مسابقه ملی صنعت و سلامت

ایده های خلاقانه با رویکرد جهش تولید به منظور مواجهه با بیماری‌های واگیردار (کرونا) در زمان شیوع و پس از آن
۲۹ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۳۶ کد : ۴۶۸۵ اخبار تصویری اخبار
تعداد بازدید:۱۱۰
مسابقات ملی با جوایزنده ارزنده به همراه اعطای طرح پژوهشی به نفرات اول تا سوم می باشد.
برگزاری مسابقه ملی صنعت و سلامت

سرمایه گذاری در حوزه علم و فناوری و نخبه پروری و فرآهم آوردن امکانات سخت افزاری بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری از یکسو و توجه ویژه به محیط پرورش استعداد نخبگان و دانشجویان در محیط دانشگاه از سوی دیگر جزو مهمترین رسالت‌های باشگاه محسوب می‌شود که هدف نهایی آن ایجاد بستر مناسب جهت کار و تلاش نخبگان، توأم با افزایش شور و نشاط علمی در دانشگاه می‌باشد.

قطعاً از راه‌های مهم کشف استعدادها، برگزاری مسابقات و رویدادها در کنار کلاس‌های آموزشی می‌باشد. البته لازم به توضیح است که دانشجویان در کنار استفاده از کلاس‌های آموزشی، در زمینه مهارت‌های عملی رشته تحصیلی مهارت کافی را نیز کسب می‌کنند.

در حال حاضر که به علت شیوع بیماری کرونا امکان برگزاری مسابقات به صورت حضوری وجود ندارد، با عنایت به تاکید ریاست محترم واحد و به منظور بهره مندی هرچه بیشتر دانشجویان از امکانات باشگاه و نیز شرکت در مسابقات و رویدادها، تمامی فعالیت‌ها ی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد بصورت مجازی در دستور کار قرار گرفته است.

در این راستا و در جهت سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در نظر دارد مسابقه ملی مجازی صنعت و سلامت را با موضوع " ایده‌های خلاقانه با رویکرد جهش تولید به منظور مواجهه با بیماری‌های واگیردار (کرونا) در زمان شیوع و پس از آن" با محورهای کسب و کارهای نوین، اپ های هوشمند در حوزه سلامت و ایده‌های نوین برای مبارزه با استرس و افسردگی را در سال جهش تولید در راستای مسئولیت اجتماعی اش برگزار کند. در این مسابقات ایده‌ها در سه محور قید شده دریافت و پس از ارائه برای داوران، به سه ایده برتر بر اساس نظر داوران جوایز نقدی و غیر نقدی اعطا خواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر به سامانه رویدادهای تهران غرب مراجعه فرمایید (کلیک کنید)