سلسله وبینارهای معرفی و آشنایی با گرایش های مختف مهندسی عمران و نظام موضوعات پژوهشی

۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۱ کد : ۶۰۹۲ اخبار تصویری اخبار باشگاه
تعداد بازدید:۸۲۰

انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار می‌کند:

دانشجوی گرامی، با تشکر از شرکت در سلسله وبینارهای انجمن‌های علمی مهندسی عمران به شرح ذیل، به اطلاع می‌رساند ضمن اینکه هر روز پوسترهای وبینار مزبور در قسمت گالری در همین صفحه قرار می‌گیرد، می‌توانید با توجه به متن پوستر از زمان دقیق وبینارها مطلع شوید.

توضیح مهم: شایان ذکر است به طور اختصاصی جهت راهنمایی دانشجویان عزیز، دوشنبه ۱۵ شهریور در لینک ورود به وبینارهای سلسله وبینارهای انجمن‌های علمی، وبینار آشنایی با فرآیند انتخاب واحد و بررسی چارت جدید درسی برگزار خواهد شد.

رویداد آبادانی (سلسله وبینارهای تخصصی)
معرفی و آشنایی با گرایش‌های مختلف مهندسی عمران و نظام موضوعات نوین پژوهشی

زمان برگزاری:
شنبه‌ها و پنجشنبه‌ها از ۳۰ مرداد الی ۸ مهر
ساعت ۱۷ الی ۱۹

توجه: به دانشجویانی که در بیش از نیمی از وبینارها شرکت فرمایند، گواهی حضور اعطا خواهد شد.

لینک شرکت در وبینار

elearning.wtiau.ac.ir/CivilEngineering1